Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Opleiding tot kelner - 2de druk - Smartboek

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar. 

Wat is een smartboek?

25,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?

Hoofdstuk 3

-      3.6.1 Indeling van gasten uitgebreid met ‘vriendelijke gast’ en ‘geïnteresseerde gast’.

-      3.6.3 Nieuw: aangevuld met een checklist dienst in een restaurant.

-      3.6.4 Uitbreiding bij ‘Ontvangst, verblijf en afscheid van de gast’.

Hoofdstuk 10

-      10.1.10 Aandachtspunten bij de samenstelling van een kaart: uitgebreid met  info over allergenen.

Hoofdstuk 13

-      Uitgebreid met  13.5 Kazen en dranken (nieuw).

Hoofdstuk 15

-      Uitgebreid met 15.4.3 Mocktails

Hoofdstuk 16

-      Uitgebreid met 16.4 Niet-alcoholische dranken.

Hoofdstuk 17

-      17.3 Schuimwijn " gewijzigd in mousserende wijn

-      17.6 Food & Wine – uitbreiding met smaken en geuren, beïnvloedingsfactoren, combinatie wijn/eten, ...

Hoofdstuk 18

-      18.1 Koffie – update en aangevuld met de nieuwste trends.

Inhoud

Dit boek maakt deel uit van een reeks geschreven op maat van de leerplannen en leertrajecten van het volwassenonderwijs maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere horeca-opleidingen. “Opleiding tot kelner – 2de druk” sluit onmiddellijk aan bij de opleidingsmodule Hulpkelner en Kelner gebundeld in één uitgave.

Auteurs

Basis voor deze nieuwe uitgave zijn de auteurs van de reeks GASTHEERSCHAP IN DE HORECA, eveneens verschenen bij uitgeverij mjPublishing. “Opleiding tot kelner – 2de druk” werd bewerkt, speciaal voor het volwassenonderwijs, door Erwin Buzeyn, Geoffrey De Budt, Johan Deceuninck, Stefanie De Coninck, Bram Lemmens, André Torfs, Viviane Vaes, Kevin Van Asch en Robbe Vercamer.

Categorie: 

VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS