Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

ONDERNEMEN VOOR (BANKET)BAKKERS – 3de druk - Smartboek

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.

Wat is een smartboek?

25,00 €

INHOUD:

De auteurs nemen de lezer mee in 24 stappen doorheen de boeiende wereld van het ondernemerschap van de (banket)bakker. Volgende onderwerpen worden behandeld: vestigingsvoorwaarden, marketing, investeringsplan, financieel plan, bedrijfsorganisatie, autocontrole, milieu & hygiëne, afvalbeheer, voedselveiligheid, verkoop, wetgeving, personeelsbeleid, energie enz.

Dit boek is op maat geschreven van de leerplannen en leertrajecten van de opleidingen bakkerij over de onderwijsnetten heen.

WAT WORDT GEWIJZIGD IN DE 3DE DRUK?

Elke STAP werd onder de loep genomen en waar nodig werden nieuwe trends of digitale toepassingen die vandaag de dag reeds hun ingang hebben gevonden opgenomen. Ook de websitelinks werden gecontroleerd en zonodig aangepast, in het bijzonder de links naar de vernieuwde website van www.bakkersvlaanderen.be

Wijzigingen

-          STAP  2- VESTIGINGSVOORWAARDEN: aandacht voor de afschaffing van de vestigingswet in Vlaanderen (niet in Brussel en Wallonië) en de nieuwe vennootschapswetgeving.

-          STAP 4 – MARKETING: grondig herwerkt en herschikt.

-          STAP 8 – REGELGEVING: aangepast aan de nieuwe richtlijnen inzake etikettering, allergen, afschaffing medisch attest FAVV en attest van overeenstemming.

-          STAP 12 – AFVALBEHEER: grondig herwerkt en herschikt.

-          STAP 13 – VEILIGHEID OP DE WERKLVOER: Nieuwe waarschuwingspictogrammen opgenomen en aangevuld met een korte toelichting over de OiRA-tool voor bakkers.

-          STAP 18 – VERKOOP: etikketering van verkoopsklare producten aangepast aan de nieuwe regelgeving.

-          STAP 19 – KASSA en MEETTOESTELLEN: aangevuld met GDPR

-          STAP 22 – PERSONEELSBELEID: nieuwe wetgeving m.b.t. flexi- en studentenjobs.

AUTEURS:

Paul Collijs, Luc Dehaeze, Ine der Weduwe, Guido Devillé, Franky Stevens, Frans Pieters, Eddy Van Damme, Peter Van de Velde, Koen Van Helden, Roland Van Renterghem, Wim Walbers. Met speciale dank aan Bakkers Vlaanderen, Vlam en Xerius. Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met Alimento - IPV vzw.  Alimento organiseert opleidingen voor werknemers uit de voedingsindustriepleidingsadviseur van de voedingsindustrie. Algemene coördinatie: Jan Vanderghote – Alimento Adviseur Bakkerijsector

Categorie: 

BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ
ONDERNEMERSSCHAP