Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

NIEUWE LEERPLANDOELSTELLINGEN VOOR DE 2DE GRAAD (1ste en 2de jaar) PER LEERPLAN VOOR DE HANDBOEKEN:

 

  • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 4DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 4DE DRUK

  • WAT IS HOTEL - 4DE DRUK

  • HOE GASTEN ONTVANGEN – 4DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 3DE DRUK

  • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK

  • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK

  • BAKKERIJ – 3DE DRUK

  • BANKETBAKKERIJ – 3DE DRUK

  • ONDERNEMEN VOOR BANKETBAKKERS – 3DE DRUK

  • HOE WERK IK MET CHOCOLADE – 2DE DRUK

  • VEE & VLEES - 2DE DRUK

  • VLEESWARENBEREIDING - 2DE DRUK

  • CULINAIRE BEREIDINGEN – KOUD EN WARM – 2DE DRUK

 

KO

 

GO!

 

OVSG

OVSG heeft geen nieuwe leerplannen ontwikkeld en sluit aan bij deze van het GO!

 

Voor de leerplandoelstellingen van de 3de graad verwijzen we u naar de bestaande leerplannen.

 
VVKSO

 

GO!

 

OVSG/PO

 

OVERZICHT LEERPLANDOELSTELLINGEN PER LEERPLAN VOOR DE MAP:

GROOTKEUKEN & CATERING – 1STE DRUK 

 

VVKSO - KO

VVKSO - KO

GO!

OVSG

 

Voor wie nog gebruik maakt van de voorgaande druk per titel: 

  • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 3DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 3DE DRUK

  • WAT IS HOTEL - 3DE DRUK

  • HOE GASTEN ONTVANGEN – 3DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 2DE DRUK

  • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

  • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

 

VVKSO

GO!

OVSG/PO