NIEUWE LEERPLANDOELSTELLINGEN VOOR DE 2DE GRAAD (1ste en 2de jaar) PER LEERPLAN VOOR DE HANDBOEKEN:
-
WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 4DE DRUK
-
WIE DOET WAT IN DE HORECA – 4DE DRUK
-
WAT IS HOTEL - 4DE DRUK
-
HOE GASTEN ONTVANGEN – 4DE DRUK
-
WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 3DE DRUK
-
WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK
-
HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK
-
BAKKERIJ – 3DE DRUK
-
BANKETBAKKERIJ – 3DE DRUK
-
ONDERNEMEN VOOR BANKETBAKKERS – 3DE DRUK
-
HOE WERK IK MET CHOCOLADE – 2DE DRUK
-
VEE & VLEES - 2DE DRUK
-
VLEESWARENBEREIDING - 2DE DRUK
-
CULINAIRE BEREIDINGEN – KOUD EN WARM – 2DE DRUK
KO
- KO – leerplan Horeca S tweede graad D/A - D/2021/13.758/068
- KO - leerplan Restaurant en keuken S tweede graad A - D/2021/13.758/110
- KO - leerplan Bakkerij S tweede graad A - D/2021/13.758/091
- KO - leerplan Bakkerijtechnieken S tweede graad D/A - D/2021/13.758/051
- KO - leerplan Slagerij S tweede graad A - D/2021/13.758/112
- KO - leerplan Slagerijtechnieken S tweede graad D/A - D/2021/13.758/080
GO!
- GO! - leerplan Horeca tweede graad D/A - leerplannummer/2021/005
- GO! - leerplan Restaurant en keuken S tweede graad A - leerplannummer/2021/006
- GO! - leerplan Bakkerij S tweede graad A - leerplannummer/2021/006
- GO! - leerplan Bakkerijtechnieken S tweede graad A - leerplannummer/2021/005
- GO! - leerplan Slagerij S tweede graad A - leerplannummer/2021/006
- GO! - leerplan Slagerijtechnieken S tweede graad A - leerplannummer/2021/005
OVSG
OVSG heeft geen nieuwe leerplannen ontwikkeld en sluit aan bij deze van het GO!
Voor de leerplandoelstellingen van de 3de graad verwijzen we u naar de bestaande leerplannen.
VVKSO
- bso r/k
- Leerplan vvkso 2012/016 – tweede graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan vvkso 2012/032 – derde graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan vvkso 2012/015– tweede graad ‘Brood- en banketbakkerij bso’
- Leerplan vvkso 2012/028– derde graad ‘Brood- en banketbakkerij en confiserie bso’
- Leerplan vvkso 2001/011– tweede graad ‘Slagerij en vleeswarenbereidingen bso’
- Leerplan vvkso 2004/063– derde graad ‘Slagerij en verkoopsklare gerechten bso’
- tso h
GO!
- bso r/k
- Leerplan go! 2002-054 – tweede graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan go! 2006/070 – derde graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan go! 98073 - tweede graad 'Brood- en banketbakkerij bso'
- Leerplan go! 2006-069 - derde graad 'Brood- en banketbakkerij en confiserie bso'
- Leerplan go! 2001-080 - tweede graad 'Slagerij en Vleeswaren bso'
- Leerplan go! 2002-217 - derde graad 'Slagerij en fijne vleeswaren bso'
- tso h
OVSG/PO
- bso r/k
- Leerplan ovsg/po 2013/167 – tweede graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan ovsg/po 2015/347 – derde graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan ovsg/po O/2/2012/163 – tweede graad ‘Brood- en banketbakkerij bso’
- Leerplan ovsg/po O/2/2012/338 – derde graad ‘Brood- en banketbakkerij en confiserie bso’
- Leerplan ovsg/po O/2/2009/180 – tweede graad ‘Slagerij en vleeswarenbereidingen bso’
- Leerplan ovsg/po O/2/2011/364 – derde graad ‘Slagerij en verkoopsklare gerechten bso’
- tso h
- Leerplan ovsg/po 2002-142 – tweede graad ‘Hotel tso’
- Leerplan ovsg/po 2004-314 – derde graad ‘Hotel tso’
- Leerplan ovsg/po O/2/2013/305 – derde graad ‘Brood- en banket tso’
- Leerplan ovsg/po O/2/2011/131 – tweede graad ‘Brood- en banket tso’
- Leerplan ovsg/po O/2/2010/149 – tweede graad ‘Slagerij en vleeswaren tso’
OVERZICHT LEERPLANDOELSTELLINGEN PER LEERPLAN VOOR DE MAP:
GROOTKEUKEN & CATERING – 1STE DRUK
VVKSO - KO
- bso - 3de graad
VVKSO - KO
- 7de specialisatiejaar
GO!
- 7de Specialisatiejaar Gemeenschapsrestauratie
OVSG
- 7de Specialisatiejaar Gemeenschapsrestauratie
Voor wie nog gebruik maakt van de voorgaande druk per titel:
-
WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 3DE DRUK
-
WIE DOET WAT IN DE HORECA – 3DE DRUK
-
WAT IS HOTEL - 3DE DRUK
-
HOE GASTEN ONTVANGEN – 3DE DRUK
-
WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 2DE DRUK
-
WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK
-
HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK
VVKSO
- bso r/k
- Leerplan vvkso 2012/016 – tweede graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan vvkso 2012/032 – derde graad ‘Restaurant en keuken bso’
- tso h
GO!
- bso r/k
- Leerplan go! 2002-054 – tweede graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan go! 2006/070 – derde graad ‘Restaurant en keuken bso’
- tso h
OVSG/PO
- bso r/k
- Leerplan ovsg/po 2013/167 – tweede graad ‘Restaurant en keuken bso’
- Leerplan ovsg/po 2015/347 – derde graad ‘Restaurant en keuken bso’
- tso h