Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Hoe gebruik ik specerijen?

ISBN: 

978-90-78715-11-5

Hardcoverversie, formaat 14 x 19 cm, 216 blz. full color.

10,00 €

Inhoud:

Aroma, scherpte, kleur en geur zijn de voornaamste eigenschappen van specerijen. Onder invloed van warmte wijzigen deze smaakcomponenten voortdurend. Peter Cocquyt analyseerde meer dan 40 specerijen en bracht ze onder in 8 smaakdominanties: nootachtige, zoete, zure en fruitige, citrusachtige, zoethout en anijs, warme, bittere en ten slotte pikante. Deze indeling op basis van smaakdominantie is dan ook revolutionnair en vernieuwend. Bovendien verruimt deze aanpak de toepassingsmogelijkheden in de keuken van elke kookliefhebber.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

KEUKEN
VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS
ZAAL - GASTHEERSCHAP