Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Hoe gasten ontvangen in de horeca - 4de druk

ISBN: 

978-94-92470-195

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s). Formaat 21cm x 29,7cm, 256 blz. full color.

Digitaal oefenmateriaal en/of smartboek zijn beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode(s) worden – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dienen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden. 

Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen met het oefenmateriaal geïntegreerd voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier.

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 4e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be

39,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 4de druk?

Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".

Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:

- Update van begrippen over het hele boek.

- Update Hoofdstuk 1: Serveer- en Restaurantmateriaal.

- Hoofdstuk 4: Aangevuld met:

    • 4.1.3: Osmosevaatwasser.
    • 4.8.5: Onderhoud van de afwasruimte.

- Hoofdstuk 7: Aangevuld met:

    • 7.1.5: Electronisch verwerken van een bestelling.

- Hoofdstuk 11: Dienst van de wijn.

    • Inhoudelijke verschillen met Wijnen en dranken: de basis weggewerkt.
    • Schuimwijn gewijzigd in mousserende wijn.

- Hoofdstuk 12 : Dienst van koude dranken en bieren.

    • Overlappingen met Wijnen en dranken: de basis geschrapt.
    • Uitgebreid met 12.3.3: Bewaren en schenken van bier’ ter vervanging van 12.3.2.5 (serveren van bier). 

- Hoofdstuk 13: Aangevuld met:

    • 13.2.10: Pastis.

- Hoofdstuk 14: Gemengde dranken.

    • Grondig herwerkt, vooral herschikt en logischer opgebouwd.
    • Overlappingen en tegenstrijdigheden met Wijnen en dranken: de basis weggewerkt.
    • Inhouden verplaatst van Wijnen en dranken: de basis naar Hoe gasten ontvangen vooral bij Cocktails.

- Hoofdstuk 15: Dienst van de warme dranken.

    • Grondig herwerkt met aanvullende inhouden zoals degustatietechnieken, bereiding van een expresso (met illustraties) en melk opstomen.
    • Het onderdeel thee is uitgebreid met geschiedenis van thee, soorten thee, belangrijke theelanden, gearomatiseerde en melangethee, serveren van thee.

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van de verschillende wijnopleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Peter Goyvaerts, Eddy Hermans, Francis Loiseaux, Franky Malbrancke, Hugo Nicolay, Karin Noeyens, Annemie Remeysen, Ief Vanhonnacker, Kris Vekemans, Diederik Verpoucke, Olivier Willaert.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

ZAAL - GASTHEERSCHAP