Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

CULINAIRE BEREIDINGEN: KOUD EN WARM – 3DE DRUK

ISBN: 

978-94-92470-508

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm, 231 blz full color.

Het smartboek is beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode wordt – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dient binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.

Je kan ook de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen los van het gedrukte boek voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier .

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 3e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.

35,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 3de druk?

De 3de druk kreeg een grondige herwerking.

Hoofdstuk 1: Koude bereidingen

  • Uitgebreid met ‘Koude sausen – nieuwe trends’.
  • Extra koude bereidingen (vitello tonato, tartaar van rund, carpaccio van rund).
  • In dit hoofdstuk werden ook de aperitiefhapjes ondergebracht.

Hoofdstuk 2: Culinaire bereidingstechnieken

  • Bij het onderdeel barbecue werden ook grillen, roosteren, roken besproken evenals het bereiden van marinades,...
  • Extra aandacht voor vacuümgaren

Hoofdstuk 3: Warme bereidingen

  • Aangevuld met basisfonds, convenience koken, sausen en gerechten met halffabricaten, kroketten, extra nieuwe veggierecepten

Hoofdstuk 4: Andere producten en hun culinaire toepassingen in de slagerij

  • Bij Vis werd ook aandacht besteed aan ‘vis van bij ons’

Hoofdstuk 5: Marketing in de moderne slagerij

  • Meer aandacht voor presentatie en blikvangers

Hoofdstuk 6: Allergenen, traceerbaarheid en etikettering

  • Up to date gemaakt en aangepast aan de nieuwe richtlijnen.

Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).

 

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende slagerij-opleidingen in België en de Landsbond der beenhouwers, spekslagers en traiteurs van België: Edwin Ballière, Paul Beckers, Ronny De Keyser, Kris Dillen, Herman Dupont, Frank Kimpen, Ruud Martinus, Hubert Paelinck, Frank Stevens, Bertrand Vande Ginste, Norbert Vanspeybroeck, Bert Vogels.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

BOUCHERIE - SLAGERIJ