Panier

Votre panier est vide.

OPLEIDING TOT KELNER – 2DE DRUK

ISBN: 

978-94-92470-355

Paperback, garenloos gebonden versie met softcover. Formaat 21cm x 29,7cm. 336 blz. full color.

Digitaal oefenmateriaal en/of smartboek zijn beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode(s) worden – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dienen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.

Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen met het oefenmateriaal geïntegreerd voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier.

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 2e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be

 
46,00 €

Inhoud

Dit boek maakt deel uit van een reeks geschreven op maat van de leerplannen en leertrajecten van het volwassenonderwijs maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere horeca-opleidingen. “Opleiding tot kelner – 2de druk” sluit onmiddellijk aan bij de opleidingsmodule Hulpkelner en Kelner gebundeld in één uitgave.

Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?

Hoofdstuk 3

-      3.6.1 Indeling van gasten uitgebreid met ‘vriendelijke gast’ en ‘geïnteresseerde gast’.

-      3.6.3 Nieuw: aangevuld met een checklist dienst in een restaurant.

-      3.6.4 Uitbreiding bij ‘Ontvangst, verblijf en afscheid van de gast’.

Hoofdstuk 10

-      10.1.10 Aandachtspunten bij de samenstelling van een kaart: uitgebreid met  info over allergenen.

Hoofdstuk 13

-      Uitgebreid met  13.5 Kazen en dranken (nieuw).

Hoofdstuk 15

-      Uitgebreid met 15.4.3 Mocktails

Hoofdstuk 16

-      Uitgebreid met 16.4 Niet-alcoholische dranken.

Hoofdstuk 17

-      17.3 Schuimwijn " gewijzigd in mousserende wijn

-      17.6 Food & Wine – uitbreiding met smaken en geuren, beïnvloedingsfactoren, combinatie wijn/eten, ...

Hoofdstuk 18

-      18.1 Koffie – update en aangevuld met de nieuwste trends.

Auteurs

Basis voor deze nieuwe uitgave zijn de auteurs van de reeks GASTHEERSCHAP IN DE HORECA, eveneens verschenen bij uitgeverij mjPublishing. “Opleiding tot kelner – 2de druk” werd bewerkt, speciaal voor het volwassenonderwijs, door Erwin Buzeyn, Geoffrey De Budt, Johan Deceuninck, Stefanie De Coninck, Bram Lemmens, André Torfs, Viviane Vaes, Kevin Van Asch en Robbe Vercamer.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Catégorie: 

VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS