Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Wie doet wat in de horeca - 4de druk - smartboek

ISBN: 

978-94-92470-201

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 13 (incl. 6% BTW) per jaar.

Wat is een smartboek?

13,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 4de druk?

Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".

Lichte aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:

- Hoofdstuk 4: De restaurantkaart - gewijzigd:

    • 4.4: Handelswijze bij het overhandigen van de kaart

- Hoofdstuk 7: Rookwaren: geschrapt wat niet meer van toepassing is.

- Hoofdstuk 8: Personeelsaangelegenheden

    • 8.3: Toegevoegd: Schikking aan tafel (systeem van gastheer en gastvrouw) met voorbeelden.
    • 8.4.3: Veiligheid: up to date gemaakt.
    • 8.8.4: Meertaligheid: uitgebreid met taalfiches.
    • 8.8.5: Kassa: aangepast met geregistreerd kassasysteem.

 

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van de verschillende wijnopleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Peter Goyvaerts, Eddy Hermans, Francis Loiseaux, Franky Malbrancke, Hugo Nicolay, Karin Noeyens, Annemie Remeysen, Ief Vanhonnacker, Kris Vekemans, Diederik Verpoucke, Olivier Willaert.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de verzendkosten (België: 6,50 € – Nederland: 17 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing.
Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 2 weken toegezonden.

Reeks: 

ZAAL - GASTHEERSCHAP