Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Wat verwerk je in de keuken - 4de druk - Smartboek

ISBN: 

978-94-92470-249

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.

Wat is een smartboek?

25,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 4de druk?

Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".

Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:

- In Deel 1 – Voeding en gezondheid werd alles gebundeld, weliswaar in afzonderlijke hoofdstukken over:

    • Allergenen (Hoofdstuk 5).
    • Additieven (Hoofdstuk 6).
    • Contaminanten (Hoofdstuk 7).
    • Tevens werd de nieuwe voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek verwerkt in Hoofdstuk 4 – Gezond Leven en Eten.
    • Ook een extra hoofsdtuk toegevoegd over Duurzame voeding (Hoofdstuk 12).

- In Deel 2 - Productinformatie van voedingsmiddelen:

    • Hoofdstuk 3 - Verpakking en etikettering up to date gemaakt aan de Belgische warenwetgeving.

- In Deel 3: Productkennis

    • Hoofdstuk 9: De vissen: aangevuld met vistechnieken en basistechnieken van fileren van vis.
    • Hoofdstuk 10: Het vlees: aangevuld met dry aging – wet aging, extra info over soorten.
    • Hoofdstuk 11: Het wild: up to date gemaakt.
    • Hoofdstuk 13: Variaties op vlees, vis en gevogelte aangepast aan de nieuwe evolutie en nieuwe ingrediënten toegevoegd.
    • Hoofdstuk 21: Bindmiddelen: 21.9 – Transglutaminase toegevoegd.

Auteurs: 

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Linda Coninx, Peter Coucquyt, Jan De Vos, Luc Geeraerts, Anthony Hennebert, Eddy Hermans, Dirk Jaques, Francis Loiseaux, Jean-Pierre Malfait, Björn Matheusen, Fons Nicolay, Marc Rouckhout, Guy Van de Leur, Chris Vanmechelen.Algemene coördinatie en culinair advise: Peter Coucquyt.

Categorie: 

KEUKEN