Talen

Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

NIEUWE LEERPLANDOELSTELLINGEN VOOR DE 2DE GRAAD (1ste jaar) PER LEERPLAN VOOR DE HANDBOEKEN:

 

  • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 4DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 4DE DRUK

  • WAT IS HOTEL - 4DE DRUK

  • HOE GASTEN ONTVANGEN – 4DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 3DE DRUK

  • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK

  • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK

  • BAKKERIJ – 3DE DRUK

  • BANKETBAKKERIJ – 3DE DRUK

  • ONDERNEMEN VOOR BANKETBAKKERS – 3DE DRUK

  • HOE WERK IK MET CHOCOLADE – 2DE DRUK

  • VEE & VLEES - 2DE DRUK

  • VLEESWARENBEREIDING - 2DE DRUK

  • CULINAIRE BEREIDINGEN – KOUD EN WARM – 2DE DRUK

 

KO

 

GO!

 

OVSG

OVSG heeft geen nieuwe leerplannen ontwikkeld en sluit aan bij deze van het GO!

 

Voor de leerplandoelstellingen (2de jaar van de 2de graad en de 3de graad) verwijzen we u naar de bestaande leerplannen.

 
VVKSO

 

GO!

 

OVSG/PO

 

OVERZICHT LEERPLANDOELSTELLINGEN PER LEERPLAN VOOR DE MAP:

GROOTKEUKEN & CATERING – 1STE DRUK 

 

VVKSO - KO

VVKSO - KO

GO!

OVSG

 

Voor wie nog gebruik maakt van de voorgaande druk per titel: 

  • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 3DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 3DE DRUK

  • WAT IS HOTEL - 3DE DRUK

  • HOE GASTEN ONTVANGEN – 3DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 2DE DRUK

  • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

  • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

 

VVKSO

GO!

OVSG/PO

 

Nederlands