Talen

Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK - Smartboek

ISBN: 

978-94-92470-256

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar. 

Wat is een smartboek?

25,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 4de druk?

Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".

Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:

-          Deel 2/Hoofdstuk 4 – 4.3: Tapiocazetmeel toegevoegd.

-          Deel 2/Hoofdstuk 6 – 6.7: Veganaise op basis van aquafaba toegevoegd.

-          Deel 3/Hoofdstuk 8 – 8.10: Poeleren (techniek toegevoegd).

-          Deel 4/Hoofdstuk 5 – 5.4: Ei-eiwitbereiding op basis van aquafaba toegevoegd.

-          Deel 7/Keukentermen – vegetarisch en veganistisch variant: up to date gemaakt.

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Linda Coninx, Peter Coucquyt, Jan De Vos, Luc Geeraerts, Anthony Hennebert, Eddy Hermans, Dirk Jaques, Francis Loiseaux, Jean-Pierre Malfait, Björn Matheusen, Fons Nicolay, Marc Rouckhout, Guy Van de Leur, Chris Vanmechelen. Algemene coördinatie en culinair advise: Peter Coucquyt.

Categorie: 

KEUKEN