HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK - Smartboek
ISBN:
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Wat wordt gewijzigd in de 4de druk?
Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".
Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:
- Deel 2/Hoofdstuk 4 – 4.3: Tapiocazetmeel toegevoegd.
- Deel 2/Hoofdstuk 6 – 6.7: Veganaise op basis van aquafaba toegevoegd.
- Deel 3/Hoofdstuk 8 – 8.10: Poeleren (techniek toegevoegd).
- Deel 4/Hoofdstuk 5 – 5.4: Ei-eiwitbereiding op basis van aquafaba toegevoegd.
- Deel 7/Keukentermen – vegetarisch en veganistisch variant: up to date gemaakt.
Auteurs:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Linda Coninx, Peter Coucquyt, Jan De Vos, Luc Geeraerts, Anthony Hennebert, Eddy Hermans, Dirk Jaques, Francis Loiseaux, Jean-Pierre Malfait, Björn Matheusen, Fons Nicolay, Marc Rouckhout, Guy Van de Leur, Chris Vanmechelen. Algemene coördinatie en culinair advise: Peter Coucquyt.