Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

MIJN ONDERNEMINGSPLAN

ISBN: 

978-90-78715-55-9

INITIATIEF: HORECA VORMING VLAANDEREN
REALISATIE: UITGEVERIJ MJPUBLISHING
Uitgave afgewerkt met boorgaten, licht gelijmd in de rug en voorzien van een cover rond het boekblok.
Boek is ingestoken in een speciaal ontworpen luxe “Mijn Ondernemingsplan” ringmap.
Formaat: 21 cm x 29,7 cm, 288 blz. full color

30,00 €

Bij dit handboek werd zeer recentelijk door mjPublishing filmmateriaal ontwikkeld dat de verschillende stappen bij de opstart van een eigen horecazaak in beeld brengt. Dit filmmateriaal met didactische handleiding wordt eveneens door Horeca Vorming Vlaanderen ter beschikking gesteld. Voor info: vormingvlaanderen@horeca.be.

Inhoud:

“Mijn Ondernemingsplan” wil een praktische toepassing geven (in de horecasector) van de theorie. Het boek is opgevat als een stappenplan voor het opstarten van een horecabedrijf om te komen tot een uitgewerkt businessplan.

Docenten:

Docenten kunnen in geval van klassikale invoering van het boek, beschikken over een docentenuitgave met de oplossingen van alle opgaven en opdrachten.

Didactische structuur:

Het boek is opgedeeld in 4 stappen:

  • De ik-fase
  • De hoe-fase
  • De go-fase
  • De doe-fase

De eerste 3 fasen zijn steeds op eenzelfde manier opgebouwd:

  • Het bordeaux gedeelte vertrekt vanuit een _ctieve case: Restaurant Het Gouden Lepeltje.
  • Uit de praktijk van de case wordt in het oranje gedeelte de theorie gedistilleerd onder de noemer “Wat je moet weten”.
  • Het blauwe gedeelte bevat opdrachten.
  • Het gele gedeelte geeft in elke fase de opbouw weer van het businessplan van Restaurant Het Gouden Lepeltje.

Fase 4 (de doe-fase) gaat stap voor stap een administratief systeem opzetten als dashboard van de horecazaak.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

KEUKEN
ONDERNEMERSSCHAP
VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS
ZAAL - GASTHEERSCHAP